KADROVSKE POTREBE
Trenutno nimamo kadrovskih potreb.

ARHIV KADROVSKIH POTREB

Domov

 
V Restavraciji Kolektor lahko naročite kosilo, ki je sestavljeno iz glavne jedi, sladice ali solate ter kruha.
Naročeno kosilo vam dostavimo od ponedeljka do petka med 11.30 in 12.30, osebni prevzem pa je mogoč med 9.00 in 13.30Prednaročila sprejemamo ob delovnikih do 9. ure, mogoča pa so tudi naročila za več dni vnaprej.

Cena z osebnim prevzemom znaša
5,50 €, z dostavo pa 6,00 €.Nadaljujemo tradicijo nekdanjih Nebes


Nebesa
ekspresivno pomenijo veliko srečo, ugodje, udobje, so pa tudi ime nekdanje idrijske gostilne, ki je slovela daleč naokrog. Odločili smo se nadaljevati njeno poslanstvo, zato smo našemu podjetju nadeli enako ime.

Podjetje Nebesa d.o.o. je bilo ustanovljeno spomladi leta 2006. Po temeljiti prenovi restavracije v koncernu Kolektor smo jeseni istega leta v njej, to je v restavraciji Kolektor, pripravili prve tople obroke za zaposlene v koncernu. Tej dejavnosti smo takoj po ustanovitvi dodali še dejavnost prodajnih avtomatov, kjer ponujamo različne tople napitke, pijače in tudi slane in sladke prigrizke.

V letu 2011 smo v sklopu podjetja Nebesa d.o.o. odprli še tretjo poslovno enoto in svojo gostinsko dejavnost nadgradili in z njo močneje in odločneje zakorakali na področje turizma. Sredi januarja 2011 je svoja vrata odprl Hotel Jožef. Z njim je Idrija po 100 letih ponovno dobila hotel.